Beoordelingen

9,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,6
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
9,4
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
9,5

Beoordelingen

    VakantieMaarten
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 juli 2018

    GEWELDIG! LUXE!

    Half uur lopen van een geweldig dorpje!. Geen vers fruit met ontbijt... klein verbeterpuntje
    De ligging, perzoneel. rust. uitzicht. luxe uitstraling. bedden. Leuke gasten, voldoende ligbedden aan een idyllisch strandje Enz enz. aanrader voor een paar dagen chillen.
    Matthijs
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 juli 2018

    Geweldig, we kwamen heerlijk tot rust en werden goed in de watten gelegd!

    -
    Heerlijk rustige ambiance - super strand!
    Wim11220
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 juni 2018

    Verbazingwekkend mooi hotel op een plek waar je dat niet verwacht

    Fantastische ligging met schitterend uitzicht, prachtig zwembad, uitermate vriendelijk personeel,
    Piet
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 juni 2018

    Prachtig verblijf en een mooie locatie

    ANTHONY
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    20 september 2018

    Relaxing and pleasant.

    There are no negatives to this Hotel.
    This is a family run Hotel and that is emphasised in its values. Very welcoming and comfortable.
    Ventsislav
    bg

    Beoordelingsscore

    10
    19 september 2018
    The breakfast was not one of the best, but still good enough.
    The room was very nice and comfortable, very clean and cosy. There is a nice pool in the garden. The hosts were very polite and responsive. The hotel is near the beach, where is very quite and clean.
    Marko
    si

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Micha
    il

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Yacine Lazaar
    fi

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 augustus 2018

    Elektra

    Everything was Nice and clean, good service, People were Nice and beautiful private beach and pool. Kind staff and ready to help
    kelum Weerakkody
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Milosh Jovanovic
    rs

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 augustus 2018
    Everything is great in Elektra,rooms,staff, nature, but i have only one remarks,breakfast must be better, with more options. Near the beach is bar with very reasonble prices, you can take boat and get view from the sea. Lefkada is half hour drive by car from Elektra, I recommended beach bar Ammos in Paleros.
    Facilities, staff, sea,
    Graham
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 juli 2018

    Relaxing stay, in stunning location, spacious rooms and friendly staff.

    Staff were very attentative, nothing was too much trouble. The hotel had great facilites and the rooms were spacious and clean. The scenery was amazing with a backdrop of the mountains and a view of the bay from our hotel room. Really enjoyed our stay and will be back next year!
    Jacqui
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    18 juni 2018

    A lovely end to our holiday

    Beautiful position. Rooms spacious and immaculate
    Ralph
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    11 juni 2018

    Well managed small hotel. Great pool, position, views and price.

    Spyros
    gr

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ALEXANDRU PENCIU
    ro

    Beoordelingsscore

    10
    1 juni 2018
    All is beautiful
    Jacqui Bell
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 november 2017
    It would have been nice to have tea & coffee making facilities, that's all.
    Fab views, had everything we wanted.
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    14 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    12 oktober 2017

    Great hotel, lovely clean rooms. I would have liked tea making facilities but I took my own anyway!

    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen